Összefognak a kiállítóhelyek a Budapest Art Weeken

2016. április 18. 14:29

Több mint hatvan művészeti eseményt hangol össze a főváros és környékének múzeumaiban, galériában keddtől vasárnapig a Budapest Art Week programsorozat. A galériatúrák egy-egy tematika mentén viszik végig az érdeklődőket neves művészettörténészek és esztéták vezetésével.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál társprogramjaként zajló Budapest Art Week során egy karszalaggal több tucat galéria, múzeum és kiegészítő program várja az érdeklődőket. A helyszínek között található a Ludwig Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria, a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum, a Várfok és Deák Erika Galéria is.

A Budapest Art Week galériatúrái egy-egy tematika mentén viszik végig az érdeklődőket neves művészettörténészek és esztéták vezetésével, olyan helyszínek között, mint a Godot Galéria, a K.A.S. Galéria, a TOBE Gallery, a Missionart Galéria, a Horizont Galéria, a Neon Galéria, a kArton Galéria, az A.P.A Galéria, a NextArt Galéria, az Art+Text Budapest, az acb Galéria, az INDA Galéria, a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Latarka Galéria, a Platán Galéria, a Vintage és az UVG Gallery.

Az ArtRide biciklis túrák a művészeti látnivalókon túl a tekerés közösségi élményével is gazdagítják a látogatókat.

A programról az esemény honlapján lehet tájékozódni; a regisztrációhoz kötött programokra jelentkezni ugyanitt lehetséges. 

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.


Hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció | Elfelejtett jelszó