Ingyenesen látogatható az Országgyűlés kiállítása

2016. június 7. 8:31

Külön bejárattal és ingyenesen látogatható az Országgyűlési Múzeum A magyar törvényhozás ezer éve című kiállítása június 6-tól.

Június 6-tól külön bejárattal és díjmentesen fogadja látogatóit az Országgyűlési Múzeum A magyar törvényhozás ezer éve címet viselő kiállítása, amely így sorban állás nélkül, közvetlenül megközelíthető a Látogatóközpontból.

A tárlat új műtárggyal is gazdagodik, kiállítanak egy eredeti 1956-os forradalmi zászlót, valamint egy úgynevezett lengyelországi lyukas zászlót is. Utóbbit a Fővárosi Autótaxi Vállalat munkástanácsa 1956. november 3-án ajándékozta azoknak a lengyel fiataloknak, akik a krakkói orvostudományi egyetem forradalmi diákszövetségének segélyszállítmányát hozták Magyarországra.

Az Országház bejárásához szükséges belépőjegy – amely egyben az Országgyűlési Múzeum megtekintésére is feljogosít – megvásárlására továbbra is a Látogatóközpont jegypénztárában, valamint előzetesen az interneten van lehetőség. Az Országház-látogatói jegy az Országgyűlési Múzeum kiállításainak megtekintésére is feljogosít. A kizárólag a múzeumra kíváncsi érdeklődők a Látogatóközpontban válthatnak ingyenes regisztrációs jegyet – közölte az intézmény az MTI-vel.

(MTI)

 


Hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció | Elfelejtett jelszó