Bővül az újbudai Magyar Szentek Temploma

2017. augusztus 21. 17:10

Közösségi épületet kap a XI. kerületi Magyar Szentek Temploma.

A Magyar Építők beszámol arról: az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye beruházásában közösségi épületet kap a XI. kerületi Magyar Szentek Temploma. A Magyar Tudósok körútján található templomépület új szárnyát 228 millió forintból építi fel az ECD 2017 konzorcium, melynek tagjai két budapesti cég, a Constructor Domini Kft. és az E-Builder Kft.

A részben földalatti épületszárny kivitelezése 2800 köbméternyi föld kitermelésével és elhordásával kezdődik, majd következnek a betonozási és vízszigetelési feladatok. Az épület intenzív zöldtetővel, valamint bevilágító, függönyfal szerkezetű üvegfalakkal rendelkezik majd, belsejébe pedig akusztikai hangelnyelő felülettel kiegészített falburkolat és fa nyílászárók kerülnek – írja a portál.

A nyertes ajánlat mellett négy további ajánlat érkezett be a kivitelezésre kiírt közbeszerzésre, ezeket a Bau-VIP Generál Kft., a Cserkúti Generál Kft., a Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft., valamint a Szabau Invest Kft. a Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt.-vel közösen tette.

(Forrás: Magyar Építők)


Hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció | Elfelejtett jelszó