Kezdődik a Széna tér rendezése

2018. november 29. 17:50

A Széna tér teljes területét rendezik, megszüntetik a buszpályaudvart is.

A Magyar Építők arról ír: átfogó rendezést kap a Széna tér Buda belvárosában. A TED-en kihirdették a tervezői közbeszerzés végeredményét: eszerint az MG Építész Tervező és Szolgáltató Kft. végzi az előkészítést. 

A hirdetmény 8 ezer négyzetméteres tervezési területet jelöl ki. Ez magába foglalja a Széna tér teljes területének komplex rendezését és a Volánbusz pályaudvar megszüntetését. A buszállomás lehetséges új helyszíneit is vizsgálják.

A rendezés az Ostrom utca és a Hattyú utca közötti területre, valamint a Csalogány utca és Hattyú utca közötti térre is vonatkozik, beleértve a benzinkút területét is. Rendezik a környező utcákat is.

Összesen 1 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


A benzinkútnak már régen el kellett kellett volna innen menni! A Csalogány utca kiszélesítése is napirendre kerülhetne. Az egykori intézetet ahol Brunszvik Teréz is gyerekekkel foglalkozott lebontották. Már csak egyetlen házat kell "elfűrészelni" azaz levágni a belógó sarkát. A kétsávosra bővített Csalogány utcába kell beterelni a Hattyú utca forgalmának felét, és a Iskola utcától sétálóövezetté alakítani a Csarnok mögötti részt.Hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció | Elfelejtett jelszó