A május 6-án induló és a 7-8. hétvégét felölelő ELEVEN Tavasz fesztiválon designkiállítás, -vásár és -aukció, építészeti tárlatvezetés, filmvetítések, koncertek, kulináris élmények és workshopok várják a látogatókat.

A Bartók Béla Boulevardra beköltözik Portugália is, amely bemutatja sokszínű kultúráját és gasztronómiáját. Budapest egyetlen kulturális főutcája május 6-8. között közel száz programot kínál az összművészet jegyében.

A fesztivál főszereplője maga a Bartók Béla Boulevard: az utca éttermei, kávézói, galériái, azok a helyek, ahol a művészek egész évben inspirálódnak és feltöltődnek az alkotáshoz. Ezt a hangulatot ismerteti meg a nagyközönséggel az ELEVEN Tavasz, ahol nemcsak a már elkészült design termékeket láthatják és vehetik meg az érdeklődők, de a kreatív műhelyekben maguk is átélhetik az alkotás élményét.

A fesztivál idei sztárvendége Portugália, így hétvégén az éttermek és kávézók luzitán ízekkel és gasztrobeszélgetésekkel várják a vendégeket.

Azok, akik kreatív programot keresnek, a hétvége alatt számos workshopon vehetnek részt és készíthetnek otthonra is kreatív dekortárgyakat. Kávékapszulákból ékszereket, parafadugókból pedig használati tárgyakat is kreálhatnak a műhelyekben.