Augusztus 6-án nyílik meg az ország legnagyobb olimpiai szurkolói központja Budapesten, a Március 15-e téren, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. 

Az M4 Sport élő közvetítésének szüneteiben a televízió szakértői, műsorvezetői, valamint olimpiai és világbajnokok elemzik majd az eseményeket – jelentette be kedden Vaszily Miklós, az MTVA megbízott vezérigazgatója.

 az Olimpia ideje alatt hétköznaponként délután 3-tól este 11-ig, hétvégén pedig a családi napok keretében már délelőtt 10-től, folyamatos sportközvetítéssel és izgalmas programokkal várja a nézőket Budapest egyik legszebb pontján.

Az augusztus 6. és 20. között látogatható Szurkolói Központ óriási és belvárosi kilátóként is működő LED-falát a Március 15. térről is jól lehet majd látni, így nem csak az egyszerre 600 fő befogadására alkalmas létesítményből, de akár a térről is tömegek követhetik majd az eseményeket.

A mintegy 700 négyzetméteres helyszín nyitott, könnyen átjárható és akadálymentesített lesz. A teret a 35 négyzetméteres kivetítő uralja majd, a Szurkolói Központ területén a nézők kényelmes körülmények között szurkolhatnak a magyar sportsikerekért. 

(Forrás: Napi Magazin)