Képes megrendezni Budapest egy olimpiát?

2016. július 8. 13:47

A budapesti olimpiarendezés eshetőségéről tartottak konferenciát. Tarlós István elmondta: nagy öröm számára a budapesti olimpia gondolata.

Tarlós István főpolgármester egy esetleges olimpiarendezés hatásairól tartott konferencián elmondta: pozíciójából adódóan nagy öröm a számára a budapesti olimpia gondolata, mert a város így rákényszerül az infrastrukturális beruházásokra, amelyekre amúgy is szükség lenne. ​

(Forrás: budapestvideo.hu)

Összesen 2 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Azért került az érdeklődés homlokterébe a budapesti Olimpia mert az Agenda 2020 kapcsán lehetőséget akarnak adni kisebb költségvetésű rendezvénynek a jövőben. Mint budapesti sportrajongó örömmel veszem a jelentkezést, de egyben kételkedem ennek gazdasági ésszerűségén. Egyértelmű, hogy emberöltőkre nyúló hatása van mind a gazdaságunkra, mind idegenforgalmunkra. A spórolást mindjárt a helyszín megválasztásával kezdtem volna. Értem én, hogy a Csepel sziget csúcsán levő terület fejlesztése többeknek jó, leginkább azoknak akik ott jó előre területet vásároltak befektetésként. Mi lett volna ha az ésszerűség lett volna a szempont? Van lepusztult terület máshol is amit lehetne fejleszteni.


Folytatás a vétlen küldés után. Az a terület állami kézben van, tehát nem kell megvenni!
A közlekedése budapesti mértékkel kiváló, és jelenleg is van rajta sportlétesítmény ami az edzéslehetőséget szolgálhatná, nem kell azt is még építeni erre az alkalomra. Megközelíthetősége nagyon jó, jelenleg is 2 autópályával van közvetlen kapcsolata, vonattal és föld alatt percek alatt megközelíthető a belvárosból. A Hungária körút határolja. Hol ez hely? Hát a Rákosrendező pályaudvar területe!!! Ha meggondolják minden igaz amit erről leírtam. Nem is beszélve a Puskás stadion és más edzéslehetőséget adó sportpályák közelségéről. Kihalt, vágányokkal teli terület, igazi rozsdatemető. Közel a Városliget. Nagy vakság (vagy ellenérdekeltség) kellett ahhoz, hogy ne ezt a területet válasszák. Gratulálok....Hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció | Elfelejtett jelszó