Belvárosi hely kapta Az Év Közösségi Tere díjat

2019. február 23. 19:42

A Belvárosi Közösségi Térben helyet kaptak gyermekaltató-, csoport-, illetve pelenkázó- és szoptató szobák, valamint klub- és rendezvénytermek is.

A Belvárosi Közösségi Tér nyerte el Az Év Közösségi Tere díjat – közölte Belváros-Lipótváros Önkormányzata pénteken az MTI-vel.

A 9. alkalommal megrendezett Az Év Irodája verseny keretében több mint 20 pályázó közül került ki győztesként a Belvárosi Közösségi Tér. A győztest a közönségszavazást követően 7 tagú szakmai zsűri választotta ki, akik a legszebb terek elbírálása során az értékteremtést is figyelembe vették.

A közlés szerint a Belvárosi Közösségi Tér kialakításában az elsődleges szempont a közösségi élmények támogatása. Az intézményben helyet kaptak a gyermekaltató-, csoport-, illetve pelenkázó- és szoptató szobák, ugyanakkor domináns részt foglal el az épületben a találkozási pontként funkcionáló gyermekbarát kávézó-klubhelyiség és a rendezvényterem is. 

Az önkormányzat hangsúlyozta: a 2017. november 20-án megnyitott Belvárosi Közösségi Tér létrejötte egyértelműen összegzi mindazt, amit az elmúlt években elnyert idős-, gyerek- és családbarát címek jelentenek.

(MTI)


Hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció | Elfelejtett jelszó