Elbontanak több pavilont a Nyugati és a Keleti pályaudvaron

2019. február 15. 10:07

A Nyugati és a Keleti pályaudvaron elkezdődik a kereskedelmi szolgáltatások fejlesztése, aminek része a koncepcióba nem illő pavilonok elbontása.

A  MÁV közleménye szerint első lépésként a Nyugati pályaudvari aluljáró bérleti szerződéseit felmondták, és elkezdték az úgynevezett keresztfolyosó rendbehozatalát. Második lépésként a Keleti pályaudvaron tapasztalható állapotok megszüntetése érdekében az állomási látképet romboló vagy nem megfelelő színvonalú szolgáltatásokat nyújtó tizenkét bérlő bérleti szerződését a vasúttársaság felmondta.

A Keletiben továbbra is maradnak olyan üzlethelyiségek, ahol ételt, italt, újságot is tudnak vásárolni vagy pénzt tudnak váltani az utasok. A későbbiekben tervezik a Keletiben egy utascentrum kialakítását, valamint az utasforgalmi  területek felújítását, az épületben pedig tavaly nyár óta modern, akadálymentes kormányablak is segíti az utasokat.

(MTI)

 

 

 

Összesen 1 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ha rajtam múlna minden pavilont elbontanék Magyarországon a legutolsó újságosbódékig! Nem bírom a sufnik, a házilagosan összetákolt, ócska, minden higiéniát mellőző, utat torlaszoló "pavilonok" látványát!Hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció | Elfelejtett jelszó