Bontás és építkezés a Szervita téren

2017. augusztus 13. 12:50

Luxuslakásoknak, irodáknak és üzlethelyiségeknek ad majd helyet a Szervita téri modern épület.

Zajlik az ötödik kerületi Szervita téren a parkolóház bontása, amelynek helyére egy modern luxuslakásoknak, irodáknak és üzlethelyiségeknek helyet adó épületet emel a beruházó Horizon Development – írja a Mai Belváros nyomán a Magyar Építők.

A bontási munkálatok októberig tartanak, majd az ötszintes mélygarázs kialakítása kezdődik, ahol 300 autó parkolása lesz biztosított. A felszín felett hét szint kialakítását tervezi a fejlesztő. A Szervita téri beruházás 2019 második negyedévétől összesen 14.900 négyzetméteren több funkciót kínál majd: az alsó szinteken 1100 négyzetméteren kereskedelmi tereket (üzletek, éttermek, kávézók), négy emeleten, összesen 6800 négyzetméteren irodatereket, a felső két szint 3000 négyzetméterén luxus lakóingatlanokat.

A modern épület a Szervita teret és a Kristóf teret összeköti majd egy közepén átfutó passzázzsal is.

(Forrrás: Magyar Építők)

Összesen 1 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Újabb kortárs színfolt a Belvárosban, őszintén gratulálok, ha felépül. Zaha Hadid asszonynak is gratuláltam volna... Lehet tudni, kik a tervezők? Úgy látszik a négyzetméterek, a parkolók és a luxus fontosabbak.Hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció | Elfelejtett jelszó