Futókörrel bővült a Rózsakerti Sportcentrum, a Duna-parton jégsátrat alakítanak ki

A cikk angolnyelvű változata: Running track added to Rózsakert Sport Centre

2021. május 9. 16:00

Budafok-Tétényben elkészült az itt élők sportolási lehetőségét segítő beruházás, míg egy másik jelentős mérföldkőhöz érkezett. Budatétényben futókörrel bővült a Rózsakerti Sportcentrum és – egyelőre próbaként – felállították a jégsátrat a budafoki Duna-parton, a DunaFok Szabadidőparkban.

Május első hetében már birtokba vehették a sportolni vágyók a Rózsakerti Sportcentrum új futókörét. Budatétényben, a Rózsakerti-lakótelep mellett lévő Rózsakerti Sportcentrum rekortán borítású futóköre 1,5 kilométer, a magasságkülönbség pedig 19 méter.

A Rózsakerti Sportcentrum futóköre 1,5 kilométer hosszú (Forrás: Budafok-Tétény Önkormányzata)

A kerület másik fontos sportberuházása a budafoki Duna-parton, a DunaFok Szabadidőparkban a jégsátor kialakítása. Télen profi és amatőr sportolók korcsolyázásra, jégkorongázásra használhatják majd a létesítmény, nyáron pedig speciális műanyag burkolattal látják el a területet, hogy más sportágak képviselői is használni tudják.

A sátrat próbaüzemben már felállították, az ideiglenes létesítményen belül még folynak a munkálatok.

Egyelőre próbaként állították fel a budafoki jégsátrat, az ideiglenes létesítményen belül még zajlanak a munkálatok (Forrás: Budafok-Tétény Önkormányzata)

Nyitókép: Május első hetében adták át a Budafok-Tétényben a Rózsakert Sportcentrum új futókörét (Forrás: Budafok-Tétény Önkormányzata)


Hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció | Elfelejtett jelszó